Vložil: | Slunickovk |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Roštěnky na zelenince:
600 g hovězí roštěné
| 1 pálivou papričku
| 200 g brambor
| 1 bobkový list
| 3 zrnka nového koření
| hladkou mouku
| 1 červenou, žlutou a zelenou papriku
| 200 ml vývaru
| 2 lžíce kečupu
| 1 lžíce mleté papriky
| olej
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Roštěnky na zelenince:
Maso nakrájejte na plátky, na okrajích je nařízněte, naklepejte, osolte a opepřete. Potřete hořčicí a obalte v hladké mouce. Po obou stranách je opečte v rozehřátém oleji. Ve výpeku osmažte nakrájenou cibuli, papričku a papriky nakrájené na nudličky. Přidejte koření, podlijte vývarem a duste asi půl hodiny. Potom přidejte nakrájené brambory, kečup, osolte a duste doměkka.
Fotky receptu Roštěnky na zelenince:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!