Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnky po plzeňsku

fotka Roštěnky po plzeňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Roštěnky po plzeňsku:

4 roštěnky po 100-200 g  | špetka soli  | lžička koření divočina  | 1/2 lžičky mletého zázvoru  | na obalení hladká mouka  | 2 cibule  | 3 lžíce sádla a oleje  | 150 ml světlého nízkostupňového piva  | 2 párky

Postup přípravy receptu Roštěnky po plzeňsku:

Roštěnky na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme, Osolíme je a okořeníme a obalíme v mouce. Na větší části sádla nebo oleje roštěnky opečeme po obou stranách, vyjmeme je a na tuku osmahneme nakrájeno cibuli. Roštěnky vrátíme k cibuli, podlijeme je trochou piva a dusíme doměkka. Podle potřeby je během dušení podléváme zbylým pivem, popř. vodou. Jako ozdobu přidáme opečená nakrájený párek.


Fotky receptu Roštěnky po plzeňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěnky po plzeňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles