Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnky se smetanou a hlívou

fotka Roštěnky se smetanou a hlívou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Roštěnky se smetanou a hlívou:

2 plátky roštěné, každý o váze 250 g  |  olivový olej na zakápnutí  |  čerstvě mletý černý pepř  | 200 g hlívy ústřičné  | 2 stroužky česneku, jemně nasekané  | 250 ml smetany ke šlehání  | 4 lžíce brandy  |  sůl na dochucení

Postup přípravy receptu Roštěnky se smetanou a hlívou:

Plátky masa naklepejte, důkladně opepřete a potřete olejem. Litinovou pánev rozpalte, zakápněte trochou oleje a zprudka opečte steaky, minutu po každé straně. Pak opékejte ještě několik minut podle toho, jak chcete mít maso propečené, nejdéle ale 6 minut po každé straně. Vyjměte z pánve, osolte a nechte chvíli odpočinout.
Houby dejte na pánev, zakápněte olivovým olejem a přidejte česnek. Opečte, zalijte smetanou s brandy, dochuťte a nechte chvíli odvářet. Steaky podávejte s omáčkou, houbami, případně křupavým zeleným salátem a čerstvým pečivem.


Fotky receptu Roštěnky se smetanou a hlívou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěnky se smetanou a hlívou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !