Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozcuchaná nevěsta

fotka Rozcuchaná nevěsta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Rozcuchaná nevěsta:

800 g brambory  | 4 ks vejce  | 150 g polohrubá mouka  | 600 g jablka  | 60g cukr  |  tuk na vymazání pekáče  |  sůl, skořice  | 2 lžíce máslo  |  pažitka

Postup přípravy receptu Rozcuchaná nevěsta:

Brambory uvaříme, oloupeme a necháme vychladnout. Potom je nastrouháme na větší nudličky, přimícháme mouku, 2 vejce a sůl. Do vymazaného pekáče dáme asi 1/3 brambor, na ně polovinu jablek nakrájených na malé kostičky, smíchané s cukrem a skořicí. Následuje další vrstva brambor a zbytek jablek, cukru a skořice. Poslední vrstva jsou strouhané brambory, které pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Poté polijeme rozšlehanými, trochu osolenými vejci a dopečeme.



Rozcuchaná nevěsta je levné, ale chutné jídlo. Na talíři můžeme posypat sekanou pažitkou.


Fotky receptu Rozcuchaná nevěsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rozcuchaná nevěsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles