Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.09. 2025
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rožněné kuře po indicku

fotka Rožněné kuře po indicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rožněné kuře po indicku:

1 kuře  | 1 lžička worcestru  | 1/2 lžičky cukru moučka  | 1 lžička soli  | 1 lžička chilli  | 1 lžička oleje  | 1 lžička zázvoru mletého  | 1 lžička másla  | 4 str. česneku  | marináda  | 2 lžíce bílého jogurtu  |  máslo

Postup přípravy receptu Rožněné kuře po indicku:

Celé kuře stáhneme z kůže a vidličkou maso pořádně popícháme.
Všechny ingredience důkladně smícháme a vytvoříme tak pikantní marinádu, kterou rozetřeme uvnitř i na povrchu kuřete.
Pak kuře položíme na talíř a uložíme na 24 hodin do ledničky.
Druhý den kuře rožníme na grilu nebo pečeme v troubě dozlatova (mezi pečením poléváme rozpuštěným máslem).


Fotky receptu Rožněné kuře po indicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rožněné kuře po indicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !