Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 130 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rožněné kuře po indicku:
1 kuře
| 1 lžička worcestru
| 1/2 lžičky cukru moučka
| 1 lžička soli
| 1 lžička chilli
| 1 lžička oleje
| 1 lžička zázvoru mletého
| 1 lžička másla
| 4 str. česneku
| marináda
| 2 lžíce bílého jogurtu
| máslo
Postup přípravy receptu Rožněné kuře po indicku:
Celé kuře stáhneme z kůže a vidličkou maso pořádně popícháme.
Všechny ingredience důkladně smícháme a vytvoříme tak pikantní marinádu, kterou rozetřeme uvnitř i na povrchu kuřete.
Pak kuře položíme na talíř a uložíme na 24 hodin do ledničky.
Druhý den kuře rožníme na grilu nebo pečeme v troubě dozlatova (mezi pečením poléváme rozpuštěným máslem).
Fotky receptu Rožněné kuře po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!