Použité suroviny receptu Rozpuštěná a upečená čokoláda:
200 g kvalitní tmavé čokolády
| 200 g másla
| 250 g krupicového cukru
| 5 vajec
| 1 lžíce cukru
Postup přípravy receptu Rozpuštěná a upečená čokoláda:
Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Čokoládu a máslo spolu rozpusťte nad párou nebo v mikrovlnce. Do směsi přisypte cukr a nechte trochu vychladnout. Postupně zatřete vejce. Vlijte do hlubší formy o průměru 20 cm a pečte dvacet dva až dvacet pět minut; koláč se má uprostřed ještě trochu chvět, protože jeho jádro zůstává polotekuté. Vyjměte z trouby, rychle vyklopte a nechte hodinku vychladnout a odpočinout.
Fotky receptu Rozpuštěná a upečená čokoláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!