Použité suroviny receptu Růžičková kapusta na slanině a majoránce:
600-800 g růžičkové kapusty
| špetka soli
| 2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 100 g anglické libové slaniny
| trochu vývaru
| 1 lžička majoránky
Postup přípravy receptu Růžičková kapusta na slanině a majoránce:
Kapustičky krátce povaříme v mírně osolené vodě, scedíme je a necháme okapat. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a kostečky slaniny dozlatova. Vmícháme kapustičky a za občasného promíchání je trochu opečeme. Podlijeme je nepatrně vývarem a dusíme doměkka. Nakonec je ochutíme majoránkou. Podáváme jako přílohu k masu.
Fotky receptu Růžičková kapusta na slanině a majoránce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!