Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ryba naostro

fotka Ryba naostro
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ryba naostro:

4 filety bělomasé ryby s kůží  | 1/2 lžičky chilli koření  |  kůra a šťáva z limetky  | 50 g změklého másla  | 2 lžíce koriandru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ryba naostro:

1) Připravte kořeněné máslo. Rybu lehce osolte, opepřete a poprašte chilli.
2) Máslo důkladně promíchejte se zbylou šťávou a kůrou z limety, chilli kořením a
nadrobno nasekaným koriandrem.
3) Vychlaďte.
4) Opečte rybu na grilu (bez tuku), až se bude maso snadno oddělovat jako lupínky (asi
osm minut po každé straně)
5) Na každou porci dejte kousek okořeněného másla.
6) Podávejte s limetou salátem a novými bramborami.



Fotky receptu Ryba naostro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba naostro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !