4 porce kapra
| 0.2 l kysané smetany
| 1 lžíce mleté sladké papriky
| vývar z rybího masa
| 150 g kořenové zeleniny
| žloutek
| petrželka
| sůl
| ocet
Postup přípravy receptu Ryba po maďarsku:
Z rybího vývaru a kořenové zeleniny připravíme menší množství osoleného vývaru, který procedíme. Rybu posolíme, potřeme octem a na 1/2 h. dáme do chladu. Pak dáme porce ryby do vařícího vývaru a zvolna provařujeme asi 15 minut. Pak porce ryby přeložíme na nahřáté talíře. Do vývaru nalijeme smetanu rozmíchanou se žloutkem, sekanou petrželkou a dochutíme solí. Za stálého míchání přivedeme téměř k varu a potom jí přeléváme ryby. Rybu po maďarsku podáváme s rýží.
Fotky receptu Ryba po maďarsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!