4 filety tresky - každá o váze 180 g
| svazek kopru, nasekaný
| 100 g polotučného měkkého sýra
| 200 g mražených krevet (vařených i syrových, rozmrazených)
| 4 pláty listového těsta
| sůl, pepř
| 1 lžíce jemně nastrouhaného parmazánu
Postup přípravy receptu Ryba pod těstem:
Troubu předehřejeme na 220°C. Rybu položíme na nepřilnavý plech a osolíme a opepříme. Kopr se sýrem promícháme v misce. Potom do směsi opatrně vmícháme krevety, aby se nepolámaly. Opepříme a dáme rovnoměrně na rybu. Pláty těsta nakrájíme na silnější pruhy. Trochu je pomačkáme a položíme na rybu. Posypeme parmazánem a pečeme 10 minut, až bude ryba propečená a těsto křupavé a zlatavé.
Fotky receptu Ryba pod těstem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!