Použité suroviny receptu Ryba s limetovým máslem a chilli:
4 filety bělomasé ryby s kůží
| 1/2 lžičky chilli koření
| kůra a šťáva z limety
| 50 g změklého másla
| 2 lžíce koriandru
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Ryba s limetovým máslem a chilli:
1) Připravte kořeněné máslo. Rybu lehce osolte, opepřete a poprašte chilli.
2) Máslo důkladně promíchejte se zbylou šťávou a kůrou z limety, chilli kořením a
nadrobno nasekaným koriandrem.
3) Vychlaďte.
4) Opečte rybu na grilu (bez tuku), až se bude maso snadno oddělovat jako lupínky (asi
osm minut po každé straně)
5) Na každou porci dejte kousek okořeněného másla
6) Podávejte s limetou salátem a novými bramborami.
Fotky receptu Ryba s limetovým máslem a chilli:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!