Postup přípravy receptu Ryba v kokosové omáčce:
Zázvor a česnek oloupeme, feferonku omyjeme a očistíme a vše najemno naosekáme. Česnek, zázvor a polovinu papričky za stálého míchání opékáme na rozehřátém oleji. Přidáme kurkumu, rybí vývar, kokosové mléko a rybí omáčku a necháme přejít varem. Citronelu omyjeme, očistíme a šikmo nakrájíme na kousky. Vložíme ji do omáčky a nepřikryté asi 5 minut vaříme.
Rybí filé omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, rozkrájíme na kousky a vložíme do omáčky. Přikryjeme a na mírném ohni opět vaříme asi 5 minut. Citronelu vyjmeme, lahůdkové cibulky očistíme, omyjeme a nadrobno nakrájíme. Kousky filé s omáčkou rozdělíme na talíře, posypeme lahůdkovou cibulkou a zbylou feferonkou. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.