Postup přípravy receptu Rybářova pánev s bramborami na loupačku:
Brambory uvaříme ve slupce.
Rybí filety nakrájíme na kousky. Okořeníme pepřem, solí, citrónovou štávou a hořčicí. Asi 10 minut necháme odležet.
Slaninu nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli posekáme. Kapustu nakrájíme na proužky. Asi 5 minut blanšírujeme. Prudce zchladíme a necháme okapat.
Opečeme nakrájenou slaninu. Pak k ní přidáme cibuli, kapustu a přilijeme vývar z MAGGI Zlatého Slepičího bujónu. Okořeníme pepřem, solí a sušenými bylinkami. Vaříme asi 25 minut na mírném plameni.
Vmícháme rozčtvrcená rajčata. Slijeme brambory.
Na talíře rozdělíme kapustu, kousky ryby a brambory. Přizdobit můžeme plátky papriky.
Fotky receptu Rybářova pánev s bramborami na loupačku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!