Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybářský boršč

fotka Rybářský boršč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rybářský boršč:

1/2 kg rybího masa  | 250 g čevené řepy  | 30 g rajského protlaku  |  cukr  | 2 dl octa  |  sůl  |  mrkev /větší/  |  petržel /větší/  | 100 g cibule  |  paprika  | 400 g zelí  | 2 brambory /větší/  | 3 rajčata  | 5 g másla  | 2 stroužky česneku  | 5 dl smetany  |  pepř  | trocha hladké mouky

Postup přípravy receptu Rybářský boršč:

Z masa připravíme vývar. Do kastrolu dáme na nudličky nakrájenou řepu, rajský protlak, cukr, ocet, sůl a vaříme. Zeleninu nakrájíme na proužky, osmahneme na másle a přidáme do rybího vývaru. Zelí nakrájíme na proužky, brambory na nudličky a také přidáme do vývaru. Vaříme asi 20 min., přidáme vařenou červenou řepu, nakrájená syrová rajčata a jíšku. Povaříme. Přidáme rybí maso, dochutíme česnekem a pepřem a necháme 15 min. odležet. Zdobíme smetanou a petrželkou.


Fotky receptu Rybářský boršč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybářský boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !