Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybářský koláč

fotka Rybářský koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rybářský koláč:

400 g rybího filé  | 1 - 2 lžíce petrželky  | 1 litr mléka  | 8 kuliček pepře  | 150 g másla  | 100 g krabích tyčinek  | 600 g brambor  | 200 g filé z lososa  | 2 ks vejce na tvrdo  | 100 g cibule  | 2 ks bobkového listu  | 60 g hladké mouky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Rybářský koláč:

Z brambor a mléka připravíme kaši. Vejce uvaříme natvrdo a cibuli rozčtvrtíme. Do kastrolu nalijeme mléko, přidáme pepř, bobkový list a cibuli, přivedeme k varu a vložíme filé. Vaříme doměkka, vyjmeme z mléka, necháme zchladnout a rozmělníme na kousky.

Z másla a mouky připravíme jíšku a přecedíme na ni mléko z ryb, rozšleháme, povaříme a přidáme petrželku. Zapékací misku vymažeme máslem a na dno nalijeme 1/3 omáčky.

Poklademe rybou, přelijeme omáčkou, navrch rozmístíme krabí tyčinky a krájená vejce. Povrch ozdobíme rozetkami z kaše a pečeme v troubě asi 30 minut.

Přeji dobrou chut´.


Fotky receptu Rybářský koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybářský koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !