Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí džuveč

fotka Rybí džuveč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rybí džuveč:

4 ks porce ryby  | 2 ks čerstvé (sterilované) papriky  | 400 g cibule  | 1 dl vody  | 2 lžíce oleje  | dle chuti: mleté červené papriky  | dle chuti: mletý pepř  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Rybí džuveč:

Nadrobno nakrájenou cibuli mírně orestujeme. Přihodíme papriky které, podlijeme trochou vody a podusíme na rozpáleném oleji i s cibulkou. Osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou. Přidáme ryby pokrájené na kousky a nasekanou petrželku. Směs promícháme a přendáme do ohnivzdorné misky. Podlijeme ještě trochou vlažné vody a pečeme v troubě, při teplotě kolem 190 °C, až ryba změkne.



Fotky receptu Rybí džuveč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí džuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !