Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 7 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé budapešť:
4-5 ks filé
| 1 ks sladká nebo kyselá smetana
| 3 ks bílé papriky
| 3-4 ks masité rajčata
| cibule, sůl, paprika, kousek slaniny
| máslo a olivový olej
Postup přípravy receptu Rybí filé budapešť:
Rajčata spaříme a oloupeme. Rozškvaříme kostičky slaniny (nebo jiného tuku), opražíme kolečka papriky, přidáme kousky rajčat, osolíme a lehce podusíme. Na jiné pánvi osmažíme na trošce másla a oleje proužky cibule, přidáme nerozmrazené filé, osolíme, posypeme paprikou a dusíme nebo pečeme. Ke konci pečení přidáme zeleninu, smetanu a necháme lehce projít varem. Rybí filé budapešť podáváme s opečenými bramborami nebo nasucho pečenými bramborovými půlměsíčky.
Jídlo lze připravit také z kuřecích stehen a podávat s rýží.
Fotky receptu Rybí filé budapešť:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!