Použité suroviny receptu Rybí filé na smetaně s lečem:
4 porce filé
| 600 g sterilovaného leča
| 1-2 cibule
| kelímek smetany
| dle chuti mletá paprika
| dle potřeby hladká mouka
| 20 g máslo
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Rybí filé na smetaně s lečem:
Cibulku nakrájenou na kolečka zpěníme na másle a lžíci oleje, přidáme lečo, osolíme a krátce podusíme. Částečně rozmrazené filé osolíme, poprášíme paprikou a moukou a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Ke konci opékání přidáme lečo, zalijeme smetanou, osolíme a krátce podusíme. Příloha-brambory.
Fotky receptu Rybí filé na smetaně s lečem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!