Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé po asijsku:
1 sáček pánev Šanghaj KNORR
| 4 porce filé
| lžíce oleje
| voda
Postup přípravy receptu Rybí filé po asijsku:
Přírodní neochucené plátky rybích filetů opečeme na oleji z obou stran. Ze směsi v sáčku Pánev Šanghaj KNORR a vody připravíme pikantní omáčku s bohatou vložkou, do které vložíme jednotlivé porce rybího filé a společně krátce podusíme. Rybí filé po asijsku podáváme s brambory nebo rýží.
Fotky receptu Rybí filé po asijsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!