Postup přípravy receptu Rybí filé s jablečno - křenovou omáčkou :
Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme ho na kostičky. Na másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme kostičky jablka a společně asi 5 minut mícháme. Přidáme jemně nastrouhaný křen a necháme zpěnit. Vlijeme smetanu a dalších 5 minut pozvolna povaříme. Do omáčky vmícháme jemně nasekanou zelenou petrželku, osolíme a dochutíme špetkou hnědého cukru. Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Obalené filé opečeme po obou stranách dozlatova. Podáváme s jablečno-křenovou omáčkou a s vařeným bramborem.
Fotky receptu Rybí filé s jablečno - křenovou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!