Postup přípravy receptu Rybí filé s kořením pěti vůní a zeleninou:
Rybí filé osolíme. Pokapame je citornovou šťávou a nakrájíme na nudličky široké 2 cm.
Rozpálíme pánev s olejem a rybí kousky na ní zprudka orestujeme. Hotové kousky vyjmeme, osušíme a odložíme do tepla.
Do pánve nasypeme zeleninovou směs a orestujeme ji. Pak ji zalijeme sójovou omáčkou, rýžovým vínem a vývarem se solamylem. Tuto směs dusíme přibližně 10 minut nebo dokud směs nezhoustne.
Zeleninu pak ochutíme kořením pěti vůní, promícháme a přidáme opečené kousky ryb. Společně dusíme další 2 minutky.
Fotky receptu Rybí filé s kořením pěti vůní a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!