Použité suroviny receptu Rybí filé s křenem a slaninou :
600 g rybího filé
| 100 g strouhaného křenu
| 100 g kečupu
| 2 cibule
| 2 lžíce citrónové šťávy
| 120 g másla
| plátky anglické slaniny
Postup přípravy receptu Rybí filé s křenem a slaninou :
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou, vložíme do máslem nebo tukem vymazaného pekáče a potřeme směsí vytvořenou smícháním kečupu a křenu. Potom nakrájíme na tenká kolečka cibuli, kterou rovnoměrně maso pokryjeme a přidáme několik plátků anglické slaniny a pár kousků másla. Pekáč vložíme do trouby rozehřáté asi na 170 °C a pečeme cca 20 - 25 minut.
Fotky receptu Rybí filé s křenem a slaninou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!