Použité suroviny receptu Rybí filé s kurkumou dušené se zeleninou:
500 g filet z okouna
| 2 stroužky česneku
| 2 PL oleje Bertolli Classico
| 2 KL kurkumy
| 0,3 l vývaru
| 300 g mražené zeleniny
| sůl
| pepř
| pažitka nebo petrželka
Postup přípravy receptu Rybí filé s kurkumou dušené se zeleninou:
Do rozpáleného oleje dáme rozmačkaný česnek, kurkumu, lehce opražíme a zalijeme vývarem. Omyté a osušené filety nakrájíme na kousky, vložíme do vývaru a přikryté dusíme asi 5 min. Vsypeme zeleninu a přikryté dusíme doměkka. Osolíme a opepříme. Na talíři posypeme bylinkami.
Fotky receptu Rybí filé s kurkumou dušené se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!