Použité suroviny receptu Rybí filé s pikantní kůrkou :
700 g brambor
| sůl
| pepř
| 400 g mraženého rybího filé
| 2 lžíce másla
| 1 jablko
| 1 lžíce sterilovaného křenu
| 4 lžíce strouhanky
| 150 ml smetany
| koření na ryby
Postup přípravy receptu Rybí filé s pikantní kůrkou :
Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a navrstvíme do vymazané zapékací formy. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Rybí filé osolíme a opepříme a položíme na brambory. Máslo rozpustíme. Jablko najemno nastrouháme a smícháme s křenem, strouhankou a rozpuštěným máslem. V kastrolu ohřejeme 150 ml vody se smetanou, vmícháme koření na ryby a povaříme. Omáčkou přelijeme filé s bramborami a na závěr potřeme strouhankou ochucenou jablkem a křenem. Pečeme v troubě 50-60 minut.
Fotky receptu Rybí filé s pikantní kůrkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!