Postup přípravy receptu Rybí filé s pórkovou omáčkou:
Postup:
Rybí maso okořeníme směsí na ryby, mírně osolíme a orestujeme na pánvi. Já vkládám ještě zmrzlé kousky na pánev, na vrchní stranu nasypu koření a sůl, nechám orestovat z jedné strany a pak otočím a nasypu koření a sůl na druhou stranu. Restujeme na Rama Culinesse. Hotové propečené maso vyjmeme a uchováme v teple. Na pánev přidáme trošku Rama Culinesse, vložíme na nudličky pokrájený pórek a necháme mírně "obdělat" , až pórek trošku povadne. Pak přidáme žampiony a doděláme do takové konzistence pórku, kterou máme rádi. Když je pórek hotový, přidáme Ramu Cremefine ke šlehání a povaříme do zhoustnutí (nezapomeneme vařečkou ode dna pánve uvolnit všechny dobré chutě, které se nám tam přichytily při restování ryby). Pro lepší chuť můžeme přidat do omáčky Nivu a nechat rozpustit. Nejlepší přílohou jsou šťouchané brambory s bylinkami - uvaříme brambory, do horkých slitých brambor přidáme kousek Rama Créme Bonjour kostka, přikryjeme a necháme tuk roztát. Pak přidáme bylinky nasekané na jemno a rozšťoucháme. Případně osolíme. Dobrou chuť.