Použité suroviny receptu Rybí filé se zelím, vínem a smetanou:
750 g rybího filé
| 550 g kysaného zelí
| petrželka
| 50 ml bílého vína
| 50 g másla
| 2 lžíce citr. šťávy
| sůl a pepř
| 2 cibule
| 150 g zakys. smetany
Postup přípravy receptu Rybí filé se zelím, vínem a smetanou:
Cibuli nakrájíme na kolečka. Filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou. V pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli.
Cibuli rozložíme na dno zapékací misky. Na cibuli rovnoměrně rozložíme zelí, pokapeme vínem, osolíme a okořeníme. Na zelí rozložíme filé, potřeme smetanou a vše zakryjeme alobalem. Rybí filé se zelím vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme 20 - 25 minut.
Posypeme čerstvou petrželku. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Rybí filé se zelím, vínem a smetanou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!