Postup přípravy receptu Rybí filé v uherské omáčce:
Rybí filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme 20 minut odležet. Poté obalíme v mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách osmažíme dozlatova. Maso vyjmeme a necháme na teple. Do zbylého oleje vsypeme velmi jemně nakránejou cibuli, osmahneme ji, přidáme mouku, promícháme a chvíli smažíme. Pak zalijeme vínem, povaříme, přidáme tři lžíce kečupu, osolíme, vmícháme Ramu Cremefine a už jen krátce povaříme. Plátky slaniny nakrojíme jako hřebínek a na suché pánvi opečeme po obou stranách. Smaženou rybu přeléváme omáčkou, ozdobíme opečenou slaninou a podáváme s vařenými brambory nebo s dušenou rýří. Rybí filé v uherské omáčce můžeme na talíři ozdobit dílky rajčat.