Použité suroviny receptu Rybí filet pečený v alobalu :
600 g filé
| podle chuti sůl
| podle chuti kmín
| podle chuti bylinky - směs oblíbených nebo směs na ryby
| 40 g Flora
| 1 - 2 ks (podle chuti) cibule kuchyňská
| podle chuti česnek
| 4 plátky na ozdobu citron
| jako příloha ledový salát
Postup přípravy receptu Rybí filet pečený v alobalu :
Rybu či rybí filé očistíme, omyjeme. Poté osolíme, okmínujeme a přidáme bylinky. Alobal potřeme polovinou množství Flory, posypeme na plátky krájenou cibulí, můžeme přidat i nakrájený česnek. Vložíme rybí filé a přidáme zbytek Flory. Alobal dobře uzavřeme a dáme péci do vyhřáté trouby. Po upečení alobal otevřeme a k rybě přiložíme ledový salát. Na talíř servírujeme rybí filet i s alobalem a zdobíme plátkem citrónu.
Fotky receptu Rybí filet pečený v alobalu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!