Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filety po švédsku

fotka Rybí filety po švédsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Rybí filety po švédsku:

50 g másla  |  sůl a kmín  | 750 g brambor  | 2 mrkve  | 1 pórek  | 450 g filetů pangasia  | 1 lžička koření na ryby  | 2 zakysané smetany  | špetka pepře, sekané petrželky  | 100 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Rybí filety po švédsku:

Do máslem vymazaného pekáče pokládáme vrstvu nakrájených solených a okmínovaných brambor.
Nahrubo nastrouhanou mrkev a pokrájený pórek na másle osmahneme a potom navrstvíme na brambory. Nahoru položíme rozmražené filety z pangase a zlehka je posypeme kořením na ryby.
Pečeme 15 minut při 200 °C. Zatím umícháme zálivku ze zakysané smetany, soli, petrželky a nastrouhaného sýra. Po 15 minutách jídlo vyndáme, zalijeme zálivkou a posypeme sýrem. Zapékáme ještě 5 minut.


Fotky receptu Rybí filety po švédsku:

Rybí filety po švédsku
Rybí filety po švédsku
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Rybí filety po švédsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !