Vložil: | radio11 |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 21 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filety se sardelovou omáčkou:
500 g filety pangasia
| 2 lžíce másla
| omáčka
| 2 lžíce sardelové pasty
| 500 ml zelenin. vývaru
| 1 cibule
| 2 hrsti petrželky
| 2 lžičky citr. kůry
| 2 str. česneku
| sůl, pepř, citrón
Postup přípravy receptu Rybí filety se sardelovou omáčkou:
Cibuli nakrájíme na jemné kostičky. Česnek prolisujeme. Petrželovou nať jemně usekáme. Z citronu si nastrouháme kůru.
Z kostky připravíme zeleninový vývar, do kterého přidáme cibulku, česnek, citronovou kůru, petrželku a sardelovou pastu. Vše rozmícháme a zvolna vaříme bez poklice, asi 20 minut, dokud nevznikne hustá šťáva. Rybí filety omyjeme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Potom je osušíme, opečeme z obou stran na másle.
Rybu rozdělíme na porce, přelijeme sardelovou omáčkou.
Fotky receptu Rybí filety se sardelovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!