Vložil: | Salina |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí fondue:
1 l rybího vývaru (z kostky)
| 1/2 citronu
| 4 hlavičky pórku
| 2 snítky kopru
| 1 zrnko nového koření
| 1 bobkový list
| 3 zrnka pepře
| 100 g žampionů
| 2 mrkve
| 1 alý fenykl
| 2 řapíky celeru
| 200 g filé z mořského ďasa
| 200 g candáta
| 200 g lososa
| 4 humři
| 1 bageta
Postup přípravy receptu Rybí fondue:
Vývar ohřejeme. Citron nakrájíme na plátky, 2 hlavičky pórku na kolečka. Dáme společně s koprem a kořením do vývaru. Žampiony a zeleninu očistíme, mrkev a fenykl nakrájíme na hranolky, celer a zbylé hlavičky pórku na kolečka. Vše upravíme na mísu. Kotlík na fondue s vývarem postavíme na ohřívač a vývar stále udržujeme horký.Ryby a humry omyjeme a osušíme, nakrájíme na sousta. Bagetu nakrájíme na kostky. Stolovníci si sami napichují zeleninu, humry a ryby a vaří je ve vývaru. K fondue podáváme omáčky podle výběru. Vývar na závěr přelijeme do šálku a podáváme jako polévku.
Fotky receptu Rybí fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!