Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí karbanátky z amura:
500 g očištěné ryby
| 2 namočené žemle
| 2 stroužky česneku
| 1 vrchovatá lžíce jemně rozsekané petrželky
| 1 ks vejce
| 1 malá cibulka
| pepř,sůl,mouka,majoránka
| olej,strouhanka
Postup přípravy receptu Rybí karbanátky z amura:
Maso vykostíme a umeleme na masovém strojku společně s namočenou houskou. Dáme do mísy, přidáme vejce, petrželku, velmi jemně rozsekanou cibulku, rozetřený česnek, sůl, koření. Vypracujeme masovou směs. Je-li příliš řídká, zahustíme strouhanou houskou. Uděláme 8 stejných placiček, které obalíme v mouce, rozšleháném vejci, ve strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým hráškem.
Fotky receptu Rybí karbanátky z amura:
Fotky vložil: Ježíšek,Marci7