Postup přípravy receptu Rybí koktejl z tresky se zeleninou:
Rybí filety zakapeme citronovou šťávou a uvaříme v páře doměkka. Karotku nastrouháme na jemno. Část na jemno nastrouhané karotky odložíme na ozdobu. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky. Okapané kapary jemně usekáme. Majonézu promícháme s hořčicí.
Vychladlé filety nakrájíme na kousky a vložíme do skleněné mísy. Promícháme s cibulí, karotkou, kapary a vše spojíme majonézou. Dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a necháme rozležet v chladu.
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme. Ledový salát rozebereme, očistíme a pěkné listy rozprostřeme na talíře. Pomocí vykrajovacích tvořítek umístíme na salát porci rybího koktejlu, přizdobíme karotkou a ředkvičkou.
Podáváme s bílým pečivem.