Postup přípravy receptu Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce:
Ryby v misce posypeme kari kořením, solí, pepřem a hladkou moukou. Vše promícháme a necháme chvilku proležet.
Zeleninu očistíme a zbavíme jadérek a stopek. Papriku, mrkev a jarní cibulku nakrájíme na malé kousky a cibuli na tenké plátky.
Smažíme ji v hluboké pánvi na olivovém oleji. Po obdělání pánev přiklopíme a necháme zeleninu změknout.
Potom nahoru přidáme kousky rybího masa, podlijeme vše vodou a opět necháme pod pokličkou podusit.
Když je ryby měkká, směs promícháme, zakapeme citronem a osladíme.
Dochutíme solí a pepřem. Na talíře dozdobíme nasekanou pažitkou. Podáváme s chlebovými plackami.
Fotky receptu Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!