Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí minikarbanátky:
800 g mraženého filé z okouníka mořského příp. jiné ryby
| 250 ml mléka
| 100 g toustového chleba
| 4 lžíce posekané cibule
| 3 vejce
| 1 lžíce kopru
| 2 lžíce petrželky
| sůl
| pepř
| kayenský pepř
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Rybí minikarbanátky:
Rybí filé rozmixujeme. Do horkého mléka namočíme toustový chleba. Smícháme s rybou, cibulí, vejci, koprem a petrželkou. Osolíme, opepříme a okořeníme kayenským pepřem. Vytvarujeme malé karbanátky a osmažíme na oleji dozlatova. Napichujeme na párátka a podáváme.
Fotky receptu Rybí minikarbanátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!