Postup přípravy receptu Rybí polévka s máslovými nočky:
Hlavu, ocas a jikry uvaříme ve vodě, zlehka osolíme. Na třech lžicích másla osmažíme nakrájenou kořenovou zeleninu (mrkev,petržel, celer)a zalejeme vodou ( z části vodou a zčásti vývarem z ryb). Povaříme, vložíme kousky masa z ryb, které jsme předtím obrali a mlíčí. Přidáme MAGGI Extra Silný bujon a povaříme krátce. Zahustíme světlou jíškou kterou uděláme ze dvou lžic másla a dvou lžic hladké mouky.
Máslové noky: Svaříme mléko s 3 lžícemi másla a špetkou soli. za stálého míchání přidáváme polohrubou mouku. Těsto promícháme až se přestane lepit na dno. Do prochladlého těsta postupně vmícháme dvě vejce. Dobře promícháme a lžičkou namočenou v teplé vodě tvoříme nočky a hážeme je vo vařící vody. Vaříme asi 5 minut. Poté máslové nočky vyjmeme, propláchneme a vložíme do talíře a zaléváme rybí polévkou. Zdobíme sekanou petželkou.