Použité suroviny receptu Rybí polévka s restovanou houskou:
1 1/2 l vody
| 1 ks hlava z kapra
| 1 ks vnitřnosti z kapra
| 150 g kořenové zeleniny
| 50 g másla
| 50 g mouky
| 1 ks žloutek
| 1/8 l smetany
| pepř
| muškátový květ, petrželka, sůl
| rybí maso
| osmažená houska
Postup přípravy receptu Rybí polévka s restovanou houskou:
Hlavu a vnitřnosti z kapra uvaříme do měkka. Polévku přecedíme, zahustíme nastrouhanou zeleninou osmaženou na másle. Přidáme rybí maso bez kostí. Polévku zahustíme žloutkem se smetanou. Ochutíme. Vkládáme osmaženou housku.
Fotky receptu Rybí polévka s restovanou houskou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!