Postup přípravy receptu Rybí polévka se sýrovými nočky:
Do vody vložíme kapří hlavy (odřezky), sůl, na čtvrtky rozkrojenou cibuli, pokrájený česnek, 3 lžíce rajského protlaku, hřebíčky, špetku rozmarýnu a vaříme asi 20 minut. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky a osmahneme na másle. Polévku přecedíme, rybí maso vykostíme a nakrájíme. Do vývaru vložíme osmaženou zeleninu, uvedeme znovu do varu, zavaříme sýrové nočky, přidáme nasekanou (nebo sušenou) celerovou nať, nakonec vložíme rybí maso. Sýrové nočky: v misce utřeme změklé máslo se strouhaným sýrem, přidáme sůl, strouhanku, mléko a vymícháme řidší těstíčko. Namočenou lžičkou vykrajujeme z těstíčka nočky, které vkládáme do vroucí polévky.
Přeji dobrou chuť.