Postup přípravy receptu Rybí polévka se zeleninou:
Z ryby odstraníme kůži a nakrájíme ji na kostky o hraně asi 2,5 cm. Mletý zázvor smícháme se solí, směsí posypeme nakrájené rybí filé a necháme chvíli odpočinout.
Pórek a mrkev očistíme, nakrájíme na širší proužky a mrkev i pórek dáme zvlášť. Krabí maso pokrájíme na kousky dlouhé asi 1 cm.
Na rozpáleném oleji osmažíme nakrájenou mrkev, přidáme rybí maso, pórek , cuketu a krátce smažíme za důkladného míchání další 1-2 minuty. Přidáme 1l vody, 1 kostku MAGGI Zlatého zeleninového bujónu, uvedeme do varu, pak přidáme citrónovou šťávu a sojovou omáčku a na mírném plameni necháme 2 minuty povařit.
Do hotové polévky přidáme krabí maso a ihned podáváme. Nakonec podle chuti dochutíme kořením MAGGI Harmonie Chuti.