Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí pudink

fotka Rybí pudink
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rybí pudink:

600 g očištěné ryby  | 5 vajec  | 100 g tuku  | 1 menší cibule  | 2 žemle  |  mléko  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Rybí pudink:

Očištěnou rybu zbavíme kostí a kůže. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na 20 g tuku, přidáme dvě rozkvedlaná vejce a na malém plaménku umícháme řidší pomazánku. Rybí maso a plátky žemlí namočené v mléce umeleme na mlýnku na maso, přidáme 60 g změklého tuku, 3 žloutky, 2 lžíce mléka, míchaná vejce, sůl, pepř a promícháme. Směs zkypříme tuhým sněhem z bílků a vložíme do vymaštěné pudinkové formy, přiklopíme vymaštěným víčkem a vaříme ve vodní lázni asi 50 minut. Nemáme-li pudinkovou formu, dáme směs do nákypové formy nebo do kastrolu a upečeme ve vodní lázni v mírně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Rybí pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !