Postup přípravy receptu Rybí ragú se žampiony :
Porce ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Pak je nakrájíme ma stejně velké kostky, osolíme, vložíme do vymaštěné zapékací misky a dusíme 7 minut. Přelijeme je omáčkou, posypeme 2 lžícemi na másle Rama Classic osmažené strouhanky a pečeme asi 15 minut. Podáváme s rýží. Příprava omáčky: Z másla Rama Classic a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme jí trochou Knorrvývaru a smetanou Rama Cremefine na šlehání, osolíme, povaříme v hustší omáčku. Vmícháme víno, tenké plátky žampiony a necháme přejít varem. Omáčku sejmeme z plotýnky a přilijeme do ní žloutky rozkvedlané ve 2 lžících vlažného Knorr vývaru.