4 ks filety aljašské tresky
| 4 plátky anglické slaniny
| 4 plátky šunky
| 100 ml suchého bílého vína
| mletý zázvor
| sůl
| grapefruit žlutý a růžový
Postup přípravy receptu Rybí roládky:
Šiřší dlouhé filety (rozmražené ) osolíme dle chuti a na každý položíme plátek šunky, plátek angl. slaniny, 2 dílky růžového a 2 dílky žlutého grapefruitu, okořeníme dle chuti a svineme. Aby se roládky nerozvinuly, zajistíme je páratkem. Do kastrolu vlejeme víno, uvedeme je do varu a pak vložíme roládky. Pod poklicí dusíme 20 min. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Fotky receptu Rybí roládky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!