Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí tlačenka

fotka Rybí tlačenka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Rybí tlačenka:

1 kapr  | 2 cibule  | 1/2 lžičky mletého pepře  | špetka kari koření  | špetka majoránky  | stroužek česneku  | 100-150 g vepřových kůží  |  sůl

Postup přípravy receptu Rybí tlačenka:

Kapra očistíme, vykostíme, nakrájíme na kostky. Vložíme do mírně osolené vody, asi 3 minuty povaříme. Na 10 minut odstavíme, maso vyjmeme a necháme vychladnout. Vepřové kůže očistíme, povaříme do poloměkka. Vyjmeme, vývar si ponecháme, kůže semeleme na masovém strojku. Do mísy dáme rybí maso, přidáme jemně nakrájenou cibuli, rozemleté kůže, koření a část vývaru z kůží. Směs nalijeme do střev na tlačenku nebo do mikrotenového sáčku. Zavážeme a vaříme 40 minut. Po uvaření propícháme, abychom obsah zbavili vzduchu.


Fotky receptu Rybí tlačenka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí tlačenka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !