2 kg rybího masa
| 2.5 l vody
| 1 pórek
| 1 mrkev
| 1 snítka celerové nati
| 1 cibule
| 1 lžička soli
| 1 lžíce citronové štávy
| 3 bobkové listy
| 10 kuliček pepře
Postup přípravy receptu Rybí ucha:
Zeleninu a koření dáme vaříme ve vodě 15 minut. Přidáme polovinu rybího masa a vaříme doměkka. Uvařené maso protřeme sítem nebo vykostíme a rozmixujeme. Znovu je přivedeme k varu. Zbylé rybí maso nakrájíme na plátky, přidáme do husté polévky a 15 minut prohříváme (těsně pod bodem varu). Nakonec ochutíme citrónovou šťávou.
Fotky receptu Rybí ucha:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!