Vložil: | Natural |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí vývar s vaječnou sedlinou:
z 1 kapra hlava, kosti, ploutve a ocas
| 80 g kořenové zeleniny
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku
| dle chuti: několik kuliček koriandru
| dle chuti: sůl a petrželka
Postup přípravy receptu Rybí vývar s vaječnou sedlinou:
Dobře očištěnou hlavu, kosti, ploutve a ocas dáme do hrnce, přidáme na plátky nakrájenou zeleninu, rozpůlenou cibuli, česnek, sůl a koriandr. Zalijeme osolenou vodou a zvolna vaříme. Když je maso měkké, polévku přecedíme. Vývar podle chuti přisolíme, vložíme do něj obrané maso z hlavy a na kostičky nakrájenou vaječnou sedlinu. Doplníme petrželkou a podáváme.
Fotky receptu Rybí vývar s vaječnou sedlinou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!