Vložil: | Torta |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky:
1 hlava kapra
| 200 g kořenové zeleniny (petržel, celer, mrkev)
| dle chuti: sůl
| dle chuti: petrželová nať
| dle chuti: kopr
| 1 vejce
| 150 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky:
Hlavu z ryby a zeleninu očistíme, vložíme do 1,5 l studené vody, osolíme a asi 1 hodinu pomalu vaříme.
Z mouky a jednoho vejce připravíme nudlové těsto, vyválíme tenký plát, posypeme koprem a petrželkou nakrájenou nadrobno. Plát svineme jako závin, utáhneme, zabalíme do potravinové fólie a uvaříme. Vývar scedíme, přidáme nakrájenou zeleninu a nakrájená kolečka z nudlového těsta. podle chuti dosolíme.
Fotky receptu Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!