Postup přípravy receptu Rybí závitky limetkovou omáčkou:
Porce ryby pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme, obložíme plátkem šunky a posypeme kousky mandlí s koprem. Filety zavineme, spojíme párátkem a na másle s olejem ze všech stran opečeme. Limetovou šťávu přilijeme spolu z bílým vínem k rybám, přikryjeme je a při slabé teplotě závitky dusíme asi 10 minut. Poté vyjmeme a odložíme do tepla. Ve zbylém základu rozehřejeme máslo, vývar přelijeme do misky a tu postavíme do vodní lázně. Do vývaru vmícháme žloutky a šleháme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčka se nesmí vařit. Dochutíme ji solí, pepřem a cukrem a vmícháme na tenounké nudličky nakrájemé limety. Závitky dáme na talíř, přelijeme omáčkou a můžeme dozdobit limetkovými nudličkami. Podáváme s bramborovými lupínky.