Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryboto - rybí rizoto

fotka Ryboto - rybí rizoto
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Ryboto - rybí rizoto:

1 filet z Pangasiuse (nebo jiné bílé ryby, pokud možno s málo kostmi, nebo bez)  | 1 sáček rýže  | hrst až hrst a půl mražené zeleniny dle chuti (mrkev, brokolice, květák, hrášek aj.)  | špetka koření na ryby  | 2 dl vína (bílé je lepší - nezabarví rizoto, ale s červeným je to také dobré)  | lžíce oleje (nemusí být)

Postup přípravy receptu Ryboto - rybí rizoto:

Rozehřeji troubu na 180 °C. V pekáčku z varného skla (ke kterému mám víko) opražím chvilku na oleji opláchnutou rýži. Přidám zmraženou zeleninu, aby trošku povolila a zaliji troškou vody, aby se to nepřipeklo. Rybu nakrájím na větší kostky a posypu z obou stran hodně kořením na ryby. Přidám ji k rýži, zamíchám a nechám chvilenku dusit. Pak vše zaliji vínem a zbytek doliji vodou tolik, aby byla rýže skoro celá ponořená. Ne víc, aby se nerozvařila a rizoto nebylo kašovité. Počkám až začne voda vřít, přikryji víkem a strčím do trouby. Peču cca 20 minut (podle doby uvedené na obalu rýže). Rizoto je výborné, navoněné vínem a máme ho moc rádi. Navíc Pangasius nemá žádné kosti, takže nemusíme být opatrní.


Fotky receptu Ryboto - rybí rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryboto - rybí rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky