Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
5. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Cibule s ančovičkami: 4 světlé cibule ve velikosti jablka oloupeme, překrojíme napůl a potom nakrajíme na tenči stroužky, ne na plátky. Dáme je do pánve, zalijeme vínem a octem, přidame sůl, přikryjeme a pomalu vaříme.
Mě ... …více»
|
5. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Ryba se zeleninou a fenyklem: Rybí filet osušit a nakrájet na porce. Ty osolit a zakapat šťávou z půlky citronu. Zeleninu omýt, papriku nakrájet na větší kousky. Čerstvé zelené fazolky zbavit stopky i středového proužku a nechat v ... …více»
|
5. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Vařené rybí filé s bylinkovým máslem: Rybí filé vcelku vložíme do vývaru s kořením, citrónovou kůrou a se svazkem petrželky. Vaříme nejvýše deset minut. Po uvaření rybu rozdělíme na porce, dáme na talíře, poklademe bylinkovým máslem a pod ... …více»
|
4. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Norská ryba: Filety omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme kořenící směsí, vložíme do pekáčku a pečeme asi 10-15 minut na 180 stupních. Zatím si nakrájíme pórek a mrkev nastrouháme. Potom přidáme k rybě pó ... …více»
|
4. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruh na česneku: Ryby omyjeme, podél páteře vyškrábneme krev a osušíme. Česnek oloupeme, prolisujeme a smícháme ho s citrónovou šťávou, hořčicí, olejem a solí. Všechny suroviny na marinádu promícháme v misce a ryby to ... …více»
|
3. 03. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagetky a tuňák: Na oleji si osmažíme na drobno nakrájenou cibulku. Smažíme do sklovata. Poté přidáme tuňáka z konzervy. Dochutíme kečupem a kořením dle libosti. V mezičase si uvaříme špagety do poloměkka. Nakonec ... ... …více»
|
3. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Bohaté filé plné chutí: Rybí filé omyjeme, osušíme, dvě porce potřeme hořčicí, obložíme je plátky z lososa a nahoru dáme zbylé dvě porce filé. Troubu předehřejeme na 190 °C, vývar smícháme se smetanou, opepříme a nalijeme ho ... …více»
|
3. 03. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný pstruh: Cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky.
Na dno zapékací formy poklademe vrstvu cibule, na ni vrstvu brambor a přidáme na plátky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, posypeme prove ... …více»
|
2. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius chutně bez soli: Mraženého pangasia vložíme do zapékací misky, můžeme použít olivový olej v rozprašovači a lehce postříkat, posypeme mletým kmínem nebo drceným, pokud možno čerstvou bazalkou, ale i sušená nevadí. Dál ... …více»
|
2. 03. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krevety na cibulce: Krevety nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka a česnek na plátky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli a mírně orestujeme. Přidáme krevety a česnek, osolíme, opepříme, přidáme oregáno a poma ... …více»
|